П`ятниця, 29-Березня-2024, 10:16:07
ОЛІМП-сайт вчителів фізкультури ЗЗСО "Солонянська гімназія"
 
Меню сайту

Пошук

Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Головна » Архів матеріалів

Під час осінніх канікул, 26 жовтня на базі нашої школи проходили фінальні матчі районних змагань з футболу на приз клубу "Шкіряний мяч" серед юнаків 2002 року народження. В цьому турнірі приймали участь команди які зайняли на зональних змаганнях перші місця. Нашу команду представляли: Пальчук А – 8Акл., Васюк О., Голяк М., Кузьменко С., Сидоренко Д., Ушенко В. – 8Б кл., Кавецький М. – 7Б кл, та Тімченко С. -6 кл..

  Всього в турнірі брали участь пять команд.   Наші юні футболісти показали  хорошу гру, перемогли всіх своїх суперників і як результат I місце.

   Навесні відбудеться обласний етап змагань цього конкурсу, на якому команда талановитих футболістів нашої школи захищатиме честь Солонянського району.

   Щиро вітаємо команду та бажаємо юним футболістам подальших успіхів, не розгубити любов до футболу, зберігати і вдосконалювати техніку гри, завжди бути кращими та примножувати спортивні д ... Читати далі »

Переглядів: 509 | Додав: mushka3591 | Дата: 04-Листопада-2015 | Коментарі (0)

   20 жовтня учні нашої школи взяли участь в змаганнях з футболу на « Кубок мера».  Цього року вперше в цих змаганнях прийняли участь спортсмени молодшої групи, а саме учні 3 кл: Васюк О., Васюк Д., Алексенко А., Ткачук О., Оскаленко В., та вже ті що не перший рік приймають участь в футбольних турнірах : Риков С., Дубнюк А.,Підкільов М., Федосов Б., Кухманський Д. - 5 кл та Тімченко С. -6 кл. 

Наші маленькі футболісти гідно боролись за кубок, на рівних грали зі старшими учнями і лище за різицею забитих та пропущених м’ячів поступились команді з Башмачанської СЗШ та Солонянській СЗШ № 1, та зайняли почесне 3 місце.

 Мер Солоного Копейко М. М. нагородив команди грамотами, м’ячами та солодкими призами.

 

Переглядів: 398 | Додав: mushka3591 | Дата: 04-Листопада-2015 | Коментарі (0)

26 вересня на Геройському ставку стартували щорічні змагання з туризму серед школярів. На туристичний зліт прибуло 13 команд з різних шкіл району. Команда нашої школи «Турист» ( Жиленко Р. - 9Б кл, Чекурда С., Федоровський Р., Явтушенко А., Лященко К., Ярош Д.- .9А кл., Кузьменко І., Семенюк В. – 8А кл, Орищенко В., Крочак К. – 8Б кл.) гідно представили рідну школу, продемонстрували вправність, спритність, командний дух та волю до перемоги.

Учасники демонстрували вправність у проходженні смуги перешкод, умінні ставити намети та в'язати туристичні вузли, а в проходженні смуги перешкод на велосипеді наш Чекурда Стас показав найвищу майстерність.

     Загалом захід виявився не лише корисним та пізнавальним, але й доволі дружелюбним, оскільки суперники під час змагань встигли потоваришувати та навіть допомагали одне одному долати перешкоди. Тож можна з впевненністю сказати , що перемо ... Читати далі »

Переглядів: 399 | Додав: mushka3591 | Дата: 28-Вересня-2015 | Коментарі (0)

 Всесвітній день туризму відзначається щорічно 27 вересня, починаючи з 1979 року. Встановлено його Генеральною асамблеєю Всесвітньої туристської організації в місті Торремолінос, Іспанія.

  День туризму безперечно стосується кожного! Якщо Ви хоч раз у життя змінювали обстановку, бували на морі або на шкільній екскурсії – Вас по праву вже можна назвати туристом! 

... Читати далі »

Переглядів: 431 | Додав: mushka3591 | Дата: 28-Вересня-2015 | Коментарі (0)

Cьогодні (16 вересня) на базі нашої школи пройшли районні зональні змагання з футболу на приз клубу «Шкіряний м’яч».  У змаганнях брали участь учні 2003 року народження. На змагання прибули 4 команди - Солонянської СЗШ № 2, Солонянська СЗШ № 1, Башмачанська СЗШ та Широчанська НСШ. Команду ношої школи склали учні 5 - 7  класів, а саме:  Безродний О., Кулик О., Піткільов Д., Мазур Р., Мотринець М. - 7 -А клас, Найко І., Кавецький М., Терновий М. - 7 - Б клас,  Тімченко С., Чендей В., Кузнецов І. - 6 клас, Риков С. - 5 клас. Наші хлопці гідно захищали честь школи.

Вітаємо юних футболістів та бажаємо успіхів у подальших змаганнях.

Переглядів: 699 | Додав: mushka3591 | Дата: 16-Вересня-2015 | Коментарі (0)

Вже традиційно на базі нашої школи проходять районні зональні змагання з футболу на приз клубу « Шкіряний м’яч».Так, 12 вересня , брали участь у змаганнях учні 2002 року народження. Команду школи склали учні 6 – 8 класів, а саме: Голяк М., Пальчук А., Малий М., Іващенко Д. ( 8 – А кл.) Сидоренко Д., Голяк М., Васюк О., Ушенко В., Кузьменко С.(8 – Б кл), Кавецький М.( 7 – Б кл), Тімченко С.( 6 кл) . До фіналу вийшли 2 команди – Солонянська СЗШ № 2 та Башмачанська СЗШ.

 Вітаємо учасників з виходом до фіналу!!!

Переглядів: 424 | Додав: mushka3591 | Дата: 16-Вересня-2015 | Коментарі (0)

Нещодавно в нашій школі проходив «Олімпійський тиждень», який тривав з 7 по 12 вересня і надав змогу учням долучитись до багаторічної традиції, що прийшла до нас із Давньої Греції, відомої культом здорового тіла та його краси.

Розпочав його, подавши своїм виступом приклад всім іншим учням, черговий клас: вихованці підготували публічний виступ «Олімпійці серед нас» на щотижневу лінійку, в якому вони звернулись до історії олімпійських змагань, влаштували показовий виступ на олімпійську тематику.

Також «Олімпійський тиждень» було відзначено проведенням тематичних уроків на тему «Спорт і фізичне виховання - утвердження здорового способу життя та зміцнення миру», на яких проводились інсценування олімпійських ігор, запалювалися імпровізовані смолоскипи,

проводилися змагання з метою виявити найбільш підготовлених учнів школи. Учні виконували вправи на стрибок в довжину з місця, метання  

м‘яча, робил ... Читати далі »

Переглядів: 380 | Додав: mushka3591 | Дата: 16-Вересня-2015 | Коментарі (0)

  Залучення дітей до здорового способу життя - одне з головних завдань школи третього тисячоліття. Молода людина, щоб досягти своїх вершин у житті, повинна мати силу й міцну волю, бути фізично й духовно здоровою.
         Традиційно для учнів нашої школи стала участь у районних змаганнях  « Старти надій» .  Так 6 травня  учні 7 – А класу  мали можливість захищати честь школи в цих змаганнях. Ігри проводились з метою масового залучення дітей та підлітків до регулярних занять фізичною культурою і спортом та підвищення їх рухової активності.  До програми входили змагання з легкої атлетики: ... Читати далі »

Переглядів: 442 | Додав: mushka3591 | Дата: 07-Травня-2015 | Коментарі (0)

29 квітня відбулися спортивні змагання школярів з легкоатлетичного 4- х борства. 18 команд  загальноосвітніх шкіл району, а це майже 70 учасників, мали можливість демонструвати свої  легкоатлетичні здібності у метанні, стрибків у довжину з розбігу та бігу на 60м, 500м, 800м..

     Склад нашої команди, порівняно з минулим роком, майже не змінився: Рибалка Евген та Лавренова Зінаїда – учні 11 класу. Вперше взяли участь у цих змаганнях хіба-що Воронкіна Марина та Бойко Роман(10 кл.) – і не підвели.

     Загалом, виступ наших легкоатлетів можна розцінювати як успішний. Достатньо високі особисті результати кожного з учасників дозволили нашій команді зайняти шосте місце.

Переглядів: 370 | Додав: mushka3591 | Дата: 01-Травня-2015 | Коментарі (0)

В першому кварталі 2015 року відбувся конкурс дитячого малюнку у номінації «Олімпійський рух: історія і сьогодення». Учасники конкурсу розділилися на три вікові категорії: молодша, середня, старша. Наші учні теж стали активними учасниками цього конкурсу і стали переможцями:

Молодша вікова група - 2 місце - Сушинська Ксенія — учениця 4 класу

... Читати далі »

Переглядів: 1151 | Додав: mushka3591 | Дата: 10-Квітня-2015 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 »
Архів записів

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz